Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Tarım Fuarı Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli Tarım Fuarı Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
870
13 Aralık 2022 - 13:53

Nazilli’de Tarım Fuarı öncesi basın toplantısı gerçekleşti. Hangar Cafe ve Restoran’da gerçekleşen basın toplasında Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İZGÜ ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltı eşliğinde yapılan basın toplantısında Nazilli’de Tarım Fuarı’nın önemi anlatıldı. Tarım Fuarında elde edilecek gelirlerin bir kısmı öğrencilere gelir olacağı belirtildi.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy açıklamasında “Bugüne kadar gerçekleştirilen organizasyonların hayat bulmasında fedakârca çalışmalarını yapıyoruz. Aynı zamanda üniversite öğrencilerimizin de ihtiyaçlarını açacaktır. Önümüzdeki sene umuyorum çok daha farklı bir vizyonla karşıya çıkacak ve sizler de bunu ölçülebilir bir şekilde ifadesini göreceksiniz.” İfadelerini kullandı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise Tarım Fuarı hakkında konuşmasında, güzel bir fuar olmasını herkese hayırlı olmasını dile getirdi. “Nazilli şehrinin büyüyen il olma noktasında yapılan organizasyonlar şehrimize güzellikler katıyor. Nazilli’de güzel şeyler oluyor.” İfadelerine yer verdi.

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan konuşmasında ise ”Ülkede fayda ve sağlayacak olan üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, teşekkür ederim.” İfadelerine yer verirken, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü ise “emeği geçen herkese buradan çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER