Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO’DA ÇEVRE DÜZENLEME TKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

NAZİLLİ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO’DA ÇEVRE DÜZENLEME TKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
316
18 Kasım 2023 - 11:05

Nazilli Sümerbank Basma Fabrikası içerisinde yer alan Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (MYO) 10 Kasım 2023 tarihinde çevre bilincini geliştirmek amacıyla etkinlik düzenledi.

Nazilli Belediyesi ve Aydın Peyzaj’ın desteğiyle gerçekleştirilen etkinliğe; akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul dersliklerinin bulunduğu alana geçilerek derslik duvarlarını boyama, bahçe temizliği, ağaç budama ve çiçek dikimi gerçekleştirildi. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün 9 Ekim 1937 tarihinde açmış olduğu Nazilli Sümerbank Basma Fabrikası içerisinde yer alan Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO’yu güzelleştirmek ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak amacıyla düzenlenen etkinlik, gün boyunca devam etti. 

Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER