Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Kadınları Hayatını Kaybeden Kadınları Andı

Nazilli Kadınları Hayatını Kaybeden Kadınları Andı
669
09 Mart 2021 - 14:14
Nazilli Kadınları Grubu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolasıyla lokma hayrı gerçekleştirdi.

Nazilli Kadınları sosyal medya grubu üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolasıyla şehit olan ve canice öldürülen tüm kadınlarımız için, 5 bin kişilik lokma hayrı gerçekleştirdi.

Nazilli Şehit Mustafa Akdağ Parkı içerisinde her hafta Çarşamba günü açılan Emek Pazarı, bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolasıyla açılarak lokma hayrı yapıldı. Şehit düşen ve canice öldürülen kadınlarımız dualarla anıldı. Düzenlenen lokma hayrına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘KADINA ŞİDDET ARTIK BİTSİN’

Pazar içerisinde düzenlenen lokma hayrında Nazillili vatandaşalar uzun kuyruklar oluştururken pazarda satılan yiyecekler ise yoğun talep gördü. Nazilli Kadınları Facebook grubu kurucusu Saime Özdoğru, ”Çok üzülüyorum daha dün yine bir kadın cinayeti işlendi. Kadınlarımız canice katlediliyor ve bizler sadece durup izliyoruz. Evet, bugün kadınlar günü ancak bir gün hatırlanıp diğer günlerde şiddet gören kadınlar olsun istemiyoruz. Katledilen kadınlarımızı bugün dualarla anıyoruz. Lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Yine her Çarşamba açtığımız Emek Pazarımızı bugün açtık. Emekçi kadınlarımız yine tezgahlarının başında. Her zaman ayakları üstünde duran kadınlar olmaya devam edeceğiz. Umarım en kısa zamanda yaptırımı ağır cezalar gelir ve kadına şiddet durur.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER