Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli İyi Partide Durmuş Kural Başkan Oldu

Nazilli İyi Partide Durmuş Kural Başkan Oldu
696
01 Aralık 2022 - 15:46

Nazilli İyi Parti Başkanlığı 3’üncü Olağan Kongresi gerçekleşti. Ahmet Şensan Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede tek aday olan Durmuş Kural Nazilli İyi Parti İlçe Başkanı oldu.

Gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra faaliyet ve mali raporların okunmasıyla beraber seçime gidildi. Seçimde tek aday Durmuş Kural, Nazilli İyi Parti İlçe Başkanı Oldu.

Başkan Kural’ın açıklamasında kadrosuna, yönetim kuruluna, ekibine ve burada olan arkadaşlarına çok güvendiğinin vurgusunda bulundu. Hedeflerinin genel seçimlerde İyi Partiyi birinci parti yapıp, yerel seçimlerde tekrar belediye başkanlığını kazanmak olduğunu dile getiren Kural, cümlesinin sonunda da kendinden emin bir şekilde “Başaracağız başaracağız başaracağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra kongrede İyi Partiye yeni katılanlara rozet takıldı tebrikler edildi. İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve konuşmacılar sırayla konuşmalarını gerçekleştirirken Milletvekili Sezgin Ak Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a “Vefasızlık etti” ifadelerinde bulundu.

ARTIK SANA KÜRŞAT DEMEYECEĞİZ

“Biz seni Çin sarayını 40 kişiyle basan Kürşat olarak bilirdik, sarayın karşısında esas duruşta bekleyen Kürşat olarak bilmezdik”, ”Artık sana Kürşat demeyeceğiz” kongrede dikkat çeken cümlelerdi.

Durmuş Kural’ın Yönetim Kurulu Listesinde şu işimler yer aldı

Birol Çavuş, Aliye Kurt, Erkan Pirimoğlu, Hatice Nilgün Zeyrek, Süleyman Kana, Fatma Şümür, Efe Güner, Dilek Ülgen, Hakan Şengel, Meyrem Kalay, Hasan Umut Türe, Nadide Özabur, Süleyman Baytemir, Tülay Ayas, Mehmet Demirtaş, Günnur Göçmen, Murat Can Yavuz, Duygu Güngör, Fevzi Kaykal, Erol Kabadayı, Coşkun Çimen, Turan Özmen, Aytaç Akbaş, Mesut Öztung, Recep Sakarya, Mehmet Alı Mamağa, Erden Tilki, Cüneyt Kasap, Alı Acar, Mutlu Özübek, Mustafa Tanrıkulu, Arda Hiçyılmaz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER