Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ ESNAFLARI DERNEKLEŞİYOR

NAZİLLİ ESNAFLARI DERNEKLEŞİYOR
1.025
13 Nisan 2019 - 17:09

Nazilli’de Sosyal Medya üzerinde kurulan Nazilli Esnafları Grubu resmiyet kazanarak dernekleşiyor.

Sosyal Medya üzerinden kurulan yaklaşık 7 bin 500 üyeye sahip Nazilli Esnafları grubu Nazilli’deki esnafların kalkınması gerektiğini ve birbirine destek olması gerektiğini belirten grubun kurucusu Meltem Tuğral “ Kuracağımız bu derneğin asıl amacı Nazilli de faaliyet gösteren esnaf ile bölge halkını buluşturup yerel esnafın kalkınması sağlayarak Nazilli de olan paranın yine Nazilli de kalmasını sağlamaktır.” diye konuştu.

Kurucu üyelerini özenle seçtiklerini ifade eden Tuğral “Ekibimiz gayet güzel genç ve dinamik bir ekibimiz var. Bu ekip ile birlikte Nazillimizde çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi ve ekledi; “Biz bu oluşum ile birlikte esnafımızı bilgilendirip halkımızla daha iyi iletişim kurmalarını halkımızında yerel esnaflarımızı tercih etmesini sağlayacağız. Bu şekilde esnafımız kalkınarak daha iyi hizmet sunacaktır, halkımızda bu hizmetlerden memnun kalacaktır.” İfadelerini kullandı. Kurucu üyelerini de tanıtan Meltem Tuğral kurucu üyelerinde kendisi gibi esnaf olduğunu belirtti.

Kurucu üyeleri ise şöyle: Meltem Tuğral, Hakan Tekeoğlu, Ebubekir Kuzu, Özgür Ekiz, Yasemin Bulut, Esma Polat ve Tarık Akan.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER