Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Ergüler’i istiyor

Nazilli Ergüler’i istiyor
229
12 Mart 2024 - 11:11

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, yerel seçime 20 gün kala vites arttırdı. AK Partili Esat Ergüler, Pınarbaşı, Yıldıztepe ve Aydoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Enver Yetkiner Düğün Salonu’nda düzenlenen programda Ramazan ayının ilk iftarını yapan Esat Ergüler, teravih namazının ardından kırathaneleri gezdi.

NAZİLLİ’Yİ SEN KURTARIRSIN

Esat Ergüler’e MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren, meclis üyesi adayları ve çok sayıda teşkilat üyesi eşlik etti. Kırathanelerde ve evlerin balkonlarında Ergüler’e ilgi büyüktü. 13 yıllık belediye başkanlığı döneminde Nazilli’ye kazandırdıklarıyla kentin çehresini değiştiren AK Partili Esat Ergüler’e vatandaş, “Nazilli’yi kurtarırsan sen kurtarırsın” diyerek desteğini açıkladı.

“ZAFERE YÜRÜYORUZ”

Seçmenin teveccühü karşısında duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, “Çok güzelsin Çınarlı, çok güzelsin Aydoğdu, çok güzelsin Nazilli’m. Enerjinizle heyecanımıza heyecan kattınız. Omuz omuza hep birlikte gümbür gümbür zafere yürüyoruz. 31 Mart’a kadar canla başla çalışıp Nazilli’yi hizmetle buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER