Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyespor taktik çalıştı

Nazilli Belediyespor taktik çalıştı
445
22 Eylül 2023 - 10:48

Nazilli Belediyespor, TFF 2. Lig’de 5. hafta müsabakasında deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, siyah-beyazlılar yaptıkları antrenmanda taktik çalıştı.

TFF 2. Lig’de 4’de 4 yapan Nazilli Belediyespor hız kesmeden Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Nazilli Belediyespor, Cumartesi günü saat 19.00’da Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken, ısınma hareketleri ile günün antrenmanına başlayan futbolcularımız pas çalışması ve 3 gruptan oluşan 9’a 2 top kapma oyunu ile antrenmanını ilk bölümünü bitirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise hava topu çalışan siyah-beyazlılar antrenmanın son bölümünde belirlenen alanda gerçekleştirilen 2 yarıdan oluşan taktiksel çift kale maç ile günün antrenmanını tamamladı. Kaleciler de kendilerine hazırlanan özel program dahilinde çalışırken, ardından taktiksel çift kale çalışmalarına katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER