Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR, SERİK BELEDİYESPOR’U MAĞLUP ETTİ

NAZİLLİ BELEDİYESPOR, SERİK BELEDİYESPOR’U MAĞLUP ETTİ
414
18 Aralık 2023 - 12:06

Nazilli Belediyespor Voleybol Takımı ligin 11. haftasında Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda misafir ettiği Antalya temsilcisi Serik Belediyespor Voleybol Takımı’nı 3-2 skorla mağlup ederek grupta liderlik şansını devam ettirdi.

Maça hızlı başlayan Nazilli Belediyespor ilk seti 25-21 önde tamamladı. Misafir Serik Belediyespor 2.seti 20-25, 3. seti ise 21-25 önde tamamladı. Ev sahibi tribün desteğini de arkasına alarak 4. seti 25-22 önde tamamlayınca skor 2-2’lik beraberlikle karşılaşma son sete kaldı. Güzel oyununu 5. final setinde de devam ettiren Aydın ekibi 21-19’luk skorla salondan 3-2 galip ayrıldı.

Ligin en önemli maçında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker ve yöneticiler ile Nazillili sporseverler takımını yalnız bırakmadı. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER