Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyespor İlk Galibiyetini Aldı.

Nazilli Belediyespor İlk Galibiyetini Aldı.
242
10 Ekim 2022 - 9:40

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Eşin Group Nazilli Belediyespor konut ettiği Bayburt Özel İrade Sporu mağlup etmeyi başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Eşin Group Nazilli Belediyespor maça “Zekeriya Topayan, Mehmet Ersavaş, Çağrı Bülbül, Hakkı Can Aksu, Nuh Aşkın, Mert Er Estik, Gökhan Göksu, Alim Harlak, Emre Toptan, Şükrü Kaan Kılıçaslan, Hüseyin Çolak” ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Karşılaşmaya istekli ve hırsı başlayan Eşin Group Nazilli Belediyespor ilk yarıda istediği golü bulamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Eşin Group Nazilli Belediyespor aradığı golleri 56. Dakikada Gökhan Göksu ve 74. Dakikada Fatih Üge ile buldu ve maç 2-0 ile Eşin Group Nazilli Belediyespor galibiyetiyle tamamlandı.

Maç bu sonuçla biterken ligdeki ilk galibiyetini alan Eşin Group Nazilli Belediyespor puanını 7’ye çıkardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER