Nazilli Ayna Gazetesi

Muharrem İnce, Nazilli’ye geliyor!

Muharrem İnce, Nazilli’ye geliyor!
246
18 Mart 2024 - 9:23

Nazilli’de basmadık alan bırakmayan Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya’ya Ankara’dan destek geliyor. Daha önceki ziyaretlerinde Nazilli insanının ve enerjisinin kendisini çok etkilediğini söyleyen İnce, bir kez daha Nazillili vatandaşlarla buluşacak, Çetinkaya’ya destek isteyecek.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında dur durak bilmeden çalışan ve her geçen gün elini daha da güçlendiren Ali Çetinkaya, beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, 20 Mart Çarşamba günü Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayacak.

Nazilli halkını selamlayarak, “Eli Uzun Değil, Boyu Uzun Ali” diye adaylığını açıkladığı Ali Çetinkaya’ya destek isteyecek olan Genel Başkan Muharrem İnce’nin programı şu şekilde…

19.30 – İftar Yemeği

20:30 – Pirlibey Mahallesi Ziyareti

21:45 – Bayındır Mahallesi Ziyareti

23:30 – Bağcıllı Mahallesi Ziyareti

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER