Nazilli Ayna Gazetesi

MİNİBÜS VE OTOBÜSLERE DENETİM

MİNİBÜS VE OTOBÜSLERE DENETİM
185
02 Ekim 2023 - 12:54

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelindeki minibüs ve otobüslerde sivil denetim gerçekleştirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince Aydın ilçelerinde minibüs ve otobüs yolcularının huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, yolcu taşımacılığı yapan minibüs ve otobüslerde seyahat eden vatandaşlar ve araç şoförleri trafik jandarması tarafından sivil olarak denetlendi. Yolculara, ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ kampanyası çerçevesinde hazırlanan video izletilirken, şoför ve yolculara da uyması gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER