Nazilli Ayna Gazetesi

MİLLİ BOKSÖRLERİMİZ ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDU!..

MİLLİ BOKSÖRLERİMİZ ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDU!..
408
03 Şubat 2024 - 11:04

24-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. 63 ilden 467 Erkek ve 260 Kadın sporcunun katıldığı Şampiyonada erkeklerde 13, kadınlarda 12 sıklette madalya dağıtıldı.

Mersin ilinde düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler Ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Aydın Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç ve Milli boksörlerimiz damga vurdu Milli Boksörlerimizden 60 Kg İbrahim Alp Bakır üçüncü kez, 51 Kg. Tevfik Akkaş ise ikinci kez Türkiye şampiyonu oldular.


Sırada ise 2-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hırvatista’nın Poreć kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve 20 Ekim-6 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Şampiyonasına hazırlandıklarını belirten Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç yine madalyalar ile döneceklerinin sinyalini verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER