Nazilli Ayna Gazetesi

MİLLET İTTİFAK’INDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

MİLLET İTTİFAK’INDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
594
30 Mart 2019 - 19:19

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Adayı Kürşat Engin Özcan ve beraberindeki İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına basın mensuplarının yanı sıra birçok İYİ Partili Ve CHP’li partililer katıldı.

Açıklamaya önce İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural başladı. Kural “ Güzel bir seçim çalışması geçirdiğimize inanıyorum. Ta ki son bir iki güne kadar. Özellikle basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Yazabilen, yazamayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, “ İlk yola çıktığımızda, 6 Şubat’ta birkaç iyi insandık ama şuan da on binlerce iyi insan olarak bir araya geldik. Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Çok güzel insanlar biriktirdik. Biz ilk yaptığımız açıklamadan o kadar ilerdeyiz ki, birçok inanan insan arkamızda ve bize inandıklarını her fırsatta dile getirdiler. Bu süreçte bizi ağırlamış olan bütün Nazilli halkına teşekkür ediyorum. Çünkü bizim için o kadar değerliler ki, biz kapılarına gittiğimizde gerçekten değişimin zamanı geldiğini hissettirdiler. Gücümüze güz kattılar. Bizim bu seçimi alacağımızı pekiştirdiler. Bu bizim gücümüz, enerjimiz oldu. CHP ve İYİ parti teşkilatları olarak ilk gğnden bu güne kadar inanılmaz bir uyum içerisinde birlik beraberlik içerisinde, ekip ruhuyla Millet İttifakı adına yakışır bir şekilde çalıştık. İnanıyoruz ki 31 Mart akşamı hep birlikte bu meydan da zafer kutlaması yapacağız. Herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, seçim çalışmaları sürecine başladıkları günden bu yana bir hayli yol kat ettiklerini ve adına yakışır bir ittidak yaptıklarını söyleyerek bu süreçte temiz siyaset yaptıklarını vurguladı. Ülke genelinde buna ihtiyaç olduğunu ifade eden Özcan, “Nazilli’de dün gece dağıtılan broşürler siyaseti kirletmiştir. Güne bu broşürlerin kirliliğiyle uyandık. Bu oyuna taraf edilen tüm örgütler şikayetçi oldu. Basan matbaadan taşıyan ve dağıtan kişilere kadar bu kişilerin hepsi tespit edilecek. Bugün de böyle bir manipülasyon yapılacağı bilgisinin aldığımız için gece sokaklarda bekleyeceğiz. Nazillimizde böyle bir çirkinlik inşallah bir daha yaşanmaz” dedi.

Yorucu bir süreçten geçtiklerini kaydeden Özcan, “Seçim çalışmalarımız boyunca insan bünyesinin 18 saat çalışmasının yorucu olduğunu gördük ancak Nazilli’nin bu tempoya ihtiyacı olduğunu da gördük. İnşallah yarın akşam Aydın ‘derman’, Nazilli ‘iyi’ olacak. Ulaşamadığımız herkesten özür diliyor, hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER