Nazilli Ayna Gazetesi

MİLLET İTTİFAKI’DAN ŞENLİK GİBİ YÜRÜYÜŞ

MİLLET İTTİFAKI’DAN ŞENLİK GİBİ YÜRÜYÜŞ
1.073
27 Mart 2019 - 1:05

Millet İttifakı’nın Nazilli’de ikinci seçim yürüyüşünü katılan binlerce kişi İstasyon Meydanı’nda meşaleler ve telefon ışıklarıyla ortamı şenlik yerine dönüştürdü.

Millet İttifakı Nazilli’de yine binlerce kişinin katılımıyla ikinci seçim yürüyüşünü gerçekleştirdi. İstasyon Meydanı’ndan başlayan yürüyüşe, Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’ın yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

Namık Kemal Caddesi’nden ilerleyip Atatürk Caddesi’ne çıkan kortej Ordu Caddesi üzerinden 76 Sokak boyunca Kanalyolu’na çıkıp Hürriyet Caddesi üzerinden yine İstasyon Meydanı’na döndü. Yol boyunca Nazillili vatandaşlar balkonlarından alkışlarla ittifaka destek verirken konvoydakiler de cep telefonlarının flaşları ve meşalelerle geceyi aydınlattı.

İstasyon Meydanı’nda konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın adayı Özlem Çerçioğlu, Nazilli’ye yapılan hizmetleri anlatırken, rakibi Mustafa Savaş’ı da eleştirdi. Kürşat Engin Özcan’ı da sahneye çağıran Çerçioğlu seçmene kritik mesajlar verdi.

Nazilli’nin hizmet alabilmesi için iki belediyenin de aynı ittifaktan olması gerektiğini özellikle vurgulayan Çerçioğlu “Bizi bir birbirimizden ayırmayın. Özcan’ın tüm projelerinin arkasında ben varım, sonuna kadar destekçisiyim. Nazilli’ye birlikte hizmet edeceğiz” mesajı verdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER