Nazilli Ayna Gazetesi

MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE AYDIN İNCİRİ İKRAMI

MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE AYDIN İNCİRİ İKRAMI
541
19 Eylül 2023 - 16:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan, Bahçeli’ye Aydın İnciri’ni ikram etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı, 24 Eylül’de gerçekleştirilecek olan İl Kongresi’ne hazırlanırken, bir yandan da yaklaşan yerel seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Kongrede tek aday olarak gösterilen mevcut İl Başkanı Haluk Alıcık, il genelinde “sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” sloganıyla çalışmalarına devam ederken, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan ile birlikte Ankara’ya gitti. Bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Alıcık ve Pehlivan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret etti. Ziyarette Alıcık ve Pehlivan, MHP Lideri Bahçeli’ye Aydın İnciri’ni ikram etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Alıcık ve Pehlivan, Bahçeli’nin Aydın’a selam ileterek çalışmalarında başarı dilediğini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER