Nazilli Ayna Gazetesi

MHP’NİN ADAYLARI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI

MHP’NİN ADAYLARI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI
1.125
07 Nisan 2023 - 11:35

MHP dün gece saatlerinde adaylarını açıklamasının ardından sosyal medya karıştı. Listenin 1. sırasında Deniz Depboylu’yu gören partililer gözlerine inanamadı. Sosyal medya üzerinde çığ gibi tepki mesajları geldi.

MHP’den yapılan sıralamaya göre birinci sırayı Deniz Depboylu’nun alması parti içinde ve partiye gönül verenler tarafından tepkiyle karşılandı.

26. dönem seçimlerinde partisinden birinci sıra Milletvekili adayı gösterilerek halkın teveccühü ile meclise Aydın’ı temsil etmek amacıyla seçilerek gönderilen Deniz Depboylu, Ankaraya yerleşerek 26. dönem boyunca sayılı geldiği Aydın’a hizmet etmemekle tepki almıştı. 27. dönemde yine genel merkez tarafından birinci sıraya yerleştirilerek seçime girmişti. Partililerin önceki dönem hiç çalışmaması ve halkını unutmasından dolayı tepki olarak oyunu esirgediği Depboylu, 726 bin 244 kişinin sandığa gittiği Aydın’da 57 bin 454 oy alarak meclise gidememişti. 28. seçim döneminde yine aday adayı olan Deniz Depboylu, dün gece saatlerinde listelerin açıklanmasıyla listeler sosyal medyada partililerce paylaşıldı. Paylaşılan listeleri görenlerden çığ gibi tepki yorumları geldi. Sıralamadan memnun olmadığını dile getiren partililer, Depboylu’yu tekrar meclise göndermek istemediklerini, bu nedenle milletvekilliği seçiminde sadece koltuk ve makam peşinde olan birine oy vermeyi düşünmediklerini dile getirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER