Nazilli Ayna Gazetesi

MEMLEKET PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU!

MEMLEKET PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU!
189
12 Mart 2024 - 9:30

Hafta sonunda İsabeyli Piknik Alanı’nda düzenlenen Memleket Buluşmaları renkli görüntülere sahne oldu. Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, İlçe Başkanı Hüseyin Güleryüz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının aileleriyle katıldığı program, kelimenin tam anlamıyla 1 Nisan zaferinin kutlama provası gibiydi. Murat Kekilli’ye olan ses benzerliğiyle tüm Türkiye’nin yakinen tanıdığı Mahmud Murat’ın da mini bir konser verdiği etkinlikte, hem aileler hem de çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Memleket Partililerin, aylardır Nazilli’nin dört bir köşesinde yürüttükleri çalışmalara kısa bir mola verdikleri İsabeyli Piknik Alanı’ndaki etkinliği, bölgede çalışma yapan diğer partililer gıpta ile izledi. Bir nevi moral motivasyon etkinliği olan piknikte, partililere sucuk-ekmek ve kumpir ikram edildi.

BÜYÜK KUTLAMA 1 NİSAN’DA!

Etkinliğin organize edilmesinde maddi-manevi emeği geçen başta Cengiz Serinkan, Ebru Kınalı, Nihat Yılmaz, Semra Çetinkaya, Ayşe Güzelkan ve Suzan Güzelkan olmak üzere, tüm katılımcılara teşekkür eden Ali Çetinkaya, “Bugün burada aylardır sahada yürüttüğümüz çalışmalarımızın tatlı yorgunluğunu atmak, gönül gönüle olmak, biraz moral, biraz motivasyon için bir araya geldik. Düşünen, tertipleyen, katkı sunan, emek veren ve katılım gösteren tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu birlikteliğin, bu coşkunun daha fazlasını 1 Nisan’da Belediye Meydanı’nda hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER