Nazilli Ayna Gazetesi

KUYUCAK’TA YAKALANAN 4 ŞÜPHELİDEN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

KUYUCAK’TA YAKALANAN 4 ŞÜPHELİDEN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
177
31 Ocak 2024 - 11:59

Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kuyucak’ta son yıllarda uyuşturucunun kökünü kazırken, son yapılan çalışmada şüpheli 4 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
2023 yılında uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik başarılı çalışmalara imza atan Kuyucak polisi 2024 yılına da hızlı başladı.
2024 yılı Ocak ayında da torbacılara nefes aldırmayan polis ekipleri gün içerisinde Kuyucak’ta Ş.K. (41), Ü.T. (33), G.A. (34), Ş.Ç. (33) ve Y.Ö. (54) isimli şüphelileri yakalayıp işlem yaptı. Üzerlerinden fişekler halinde kristal maddesi çıkan şüphelilerin uyuşturucu madde test sonuçları da pozitif çıktı.
Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde suçlarına yönelik çalışmalarının aralıksız devam edeceği bildirildi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER