Nazilli Ayna Gazetesi

KUYUCAK’TA UYUŞTURUCU OPERAYONU

KUYUCAK’TA UYUŞTURUCU OPERAYONU
625
04 Ekim 2023 - 12:32

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde son bir hafta içerisinde 4 farklı operasyonda bir şahıs tutuklanırken, iki şahsın üzerinde ise uyuşturucu madde ele geçirildi, toplam 6 şüpheliye adli işlem yapıldı. Ayrıca operasyonlarda yakalanan ve uyuşturucu etkisi altında araç kullanan şahsılara toplamda 59 bin 300 TL ceza uygulandı.

Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri son 1 hafta içerisinde uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 4 farklı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 6 şüpheliye kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ile uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçlarından adli işlem yapıldı. Yapılan çalışmalarda T. Ö isimli şüpheli tutuklandı. T. S. ve A. Ö. isimli şüphelilerden ise satışa hazır halde fişeklenmiş 8 gram metamfetamin kristal maddesi ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan ve uyuşturucu etkisi altında araç kullanan şahsılara toplamda 59 bin 300 TL ceza uygulandı. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER