Nazilli Ayna Gazetesi

KUYUCAK’TA KEDİ VE KÖPEKLERE KUDUZ AŞISI YAPILDI

KUYUCAK’TA KEDİ VE KÖPEKLERE KUDUZ AŞISI YAPILDI
201
08 Nisan 2024 - 12:07

Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner ekipleri, ilçede kedi ve köpeklerde salgın hastalıkları önlemek amacıyla kuduz aşısı uygulaması gerçekleştirdi.

İlçenin hayvan sağlığı konusunda öncü çalışmalar yürüten Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimleri, sokak hayvanlarının sağlığını korumak için aşılama programı başlattı. Program kapsamında kedi ve köpeklerde görülen kuduz gibi salgın hastalıkların önüne geçmek için sokaklarda yaşayan hayvanlar aşılandı. Aşılamaların toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığı ve hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağladığının unutulmaması gerektiğini belirten Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince çalışmanın amacının hem insanların hem de hayvanların sağlığını korumak olduğunu belirtildi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER