Nazilli Ayna Gazetesi

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ TUĞRAL’DAN AÇIKLAMA

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ TUĞRAL’DAN AÇIKLAMA
1.072
29 Ocak 2022 - 10:16
Esnafgücü Arslanlıspor Başkanı Meltem Tuğral bugün oynayacakları kritik Bozdoğan Madran Belediyespor müsabakası öncesi kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Birinci amatör kümede mücadele eden namağlup lider Esnafgücü Arslanlıspor bugün gol averajı ile zirveyi paylaştığı Bozdoğan Madran Belediyespor Bozdoğan İlçe Stadında karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Esnafgücü Arslanlıspor kulüp başkanı Meltem Tuğral kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yaptığı açıklamada Tuğral, “Çok heyecanlı olduğum doğrudur. Esnafgücü Arslanlıspor’a başkan olacağım zaman çok farklı tepkiler almıştım. Kimi dostlarım ne işin var takımla derken kimi dostlarım helal olsun sen bunu da başarırsın diyerek tebrik ettiler. Evet, sporu seviyorum. Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak ekranlardan takip ettiğim futbolun içinde olmak bambaşka bir duygu. Geçtiğimiz 6 haftaya ve ondan önce idmanlarımızda geçen süreyi de katarsak birçok sorunla karşılaştık.90 dakika maç izlemesi meğer ne kadar kolaymış. Ligden haftalar önce başlayan transferler, hazırlıklar, idmanlar, malzemeler, bütçe hazırlığı, evraklar… Şu an geriye bakınca daha net görebiliyor insan. Tabi tek başına olmuyor her şey. Evet, futbol tamamen ekip işi. Beni bir dakika yalnız bırakmayan sevgili Hakan Tekeoğlu ve takımımızın yönetim kurulu üyeleri Hakan Yılmaz ve Zafer Sert’e, Değerli hocamız Rıdvan Yıldırım’a, gerek maddi, gerek manevi olarak her daim desteklerini esirgemeyen Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği üyelerimize, takımızın malzemecisi Levent Abimize, Arslanlı Halı saha görevlimiz Aykut Özkan’a, bizleri 7den 77 ‘ye hiçbir maç yalnız bırakmayan Esnafgücü Arslanlıspor taraftarımıza ve tabi ki çok kıymetli çocuklarım muhteşem futbolcularım ile bugüne kadar namağlup lider olarak gelmeyi başardık. Yarın bizim için çok önemli bir maç var. Grubumuzdaki başarılı takım, bizim gibi son haftaya namağlup gelmiş ikinci sırada bulunan Bozdoğan Madran ile maçımız var. Umarım takımlarımıza yakışan dostluk ve centilmenliğin kazandığı, taraftarlarımıza futbol zevkini sonuna kadar yaşatacak bir maç olur. İyi olan kazansın.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER