Nazilli Ayna Gazetesi

KAYIT DIŞI KİRALAMA YAPAN FİRMALAR CEZADAN KAÇAMADI

KAYIT DIŞI KİRALAMA YAPAN FİRMALAR CEZADAN KAÇAMADI
176
14 Aralık 2023 - 10:14

Aydın’da kayıt dışı geçici konaklama ve araç kiralama yapan 150 firma jandarma tarafından kontrol edilirken, yapılan kontrol sırasında çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli şahıs da kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı geçici konaklama tesisi ve araç kiralaması yapan firmalara yönelik denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede kiralık araç firmaları ve günübirlik kiralık evlere yönelik il genelinde 71 ekip ve 207 personelin katılımıyla uygulama gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde mevzuata aykırı faaliyete bulundukları tespit edilen 147 günübirlik işletilen işyeri ve 3 araç kiralama firması kontrol edildi.

Uygulama esnasında, hırsızlık suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan, uyuşturucu madde ticareti suçundan 3 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve kasten yaralama suçlarından toplam 3 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER