Nazilli Ayna Gazetesi

KADINLARIN KAVGASINDA KAN AKTI: 1 YARALI

KADINLARIN KAVGASINDA KAN AKTI: 1 YARALI
224
21 Eylül 2023 - 9:27

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sahilde 2’si kadın 4 kişilik grup ile psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın arasında laf atma meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavgada psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın bıçakla yaralandı.
Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’na eğlenmek için Aydın’ın Söke ilçesinden gelen Songül Ş., Aytekin Y., Serkan Y. ve Adile C. sahilde yürüyüş yaptıkları sırada iddiaya göre psikolojik sorunları olan Serap B. (33) tarafından sözlü tacize uğradı. Laf atma nedeniyle Adile C. ile Serap B. arasında çıkan tartışma kısa süre sonra saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Gruptaki erkeklerin ayırmaya çalıştığı kavgada Adile C., Serap B.’yi sol bacağı ve kalçasından bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde yerde kalan Serap B. kısa sürede bölgeye gelen ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Serap B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yaya olarak kaçan Adile C. ise polis ekipleri tarafından Kaleiçi Cephane Sokak’ta yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemeleri tamamlanan zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Adile C., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER