Nazilli Ayna Gazetesi

JANDARMA’DAN BİLGİLENDİRME

JANDARMA’DAN BİLGİLENDİRME
289
12 Eylül 2023 - 8:55

Okulların açılmasıyla birlikte Aydın genelinde harekete geçen jandarma ekipleri, öğrencilere alkol, sigara satışı yapılmaması ve şüpheli şahıs veya araç görüldüğünde durumun kolluk kuvvetlerine bildirilmesi konularında esnaf ve vatandaşları bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, 2023/2024 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle 17 ilçede ilköğretim, ortaokul ve liseleri ziyaret etti. Ayrıca okul çevresinde yer alan esnaflar da İlçe Jandarma Komutanı, Jandarma Karakol Komutanı ve Güvenli Eğitim Görevlisi Astsubayı, mahalle muhtarı, mahalle azası, okul müdürü, okul aile birliği yetkilisi ile birlikte ziyaret edildi. Etkinlikte öğrencilere alkol, sigara ürünlerinin satılmasının yasak olduğu, şüpheli şahıs ya da araçların görülmesi halinde en hızlı şekilde haber verilmesi gerektiği anlatıldı. Güvenli eğitim öğretim ortamının tesis edilmesi ve devamlılığının sağlanması için karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, jandarmanın her zaman görev başında olduğu belirtildi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER