Nazilli Ayna Gazetesi

İlknur Çolak Beauty Center Nazilli’de Açıldı

İlknur Çolak Beauty Center Nazilli’de Açıldı
2.653
02 Aralık 2022 - 18:14

Nazilli’de güzellik merkezine bir yenisi daha eklendi. Özgün dizayn ve uzman ekibiyle hizmete giren İlknur Çolak Beauty Center görkemli bir şekilde açıldı.

Açılış törenine, Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası Olcay Akyıldız, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç katılım gösterdi. Açılış kurdelesi kesildikten sonra alkışlar eşliğinde güzellik salonuna giriş yapıldı. Güzellik salonunda Başkan Olcay Akyıldız ve Başkan Dursun Öztunç, işletme sahipleri ve ziyaretçilerle konuşma yaptı.

Protez tırnak, Nail Art, İpek Kirpik, Manikür ve birçok hizmetle beraber müşterileri memnun eden güzellik salonu Turan Mah. 127 Sk. No:13 Emin Apt. K:1 D:5 Aydın/Nazilli’de hizmet vermektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER