Nazilli Ayna Gazetesi

Hastanede Silahlar Patladı; 1 Kişi Yaralandı

Hastanede Silahlar Patladı; 1 Kişi Yaralandı
1.645
13 Ekim 2021 - 10:57
Nazilli Devlet Hastanesi’nde çıkan kavgada, husumetli iki grup arasında çıktığı öğrenilen kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servis önünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre; İki husumetli grup arasında Nazilli Adliyesi’nde kavga çıktı. Polis, tarafları gözaltına aldı. Sağlık kontrolü için Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirilen iki grup burada tekrar karşı karşıya geldi. Arbede esnasında polis memurunun silahını kılıfından kopartarak alan C.K., 5 el ateş etti. Silahtan çıkan mermiler polis memuru H.G.’yi sıyırırken karşı gruptan bir kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın tarafları ifade işlemleri için karakola götürüldü. Olaya ilişkin 3 güvenlik görevlisi de gözaltına alındı.
Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Olayın gerçekleştiği bölge güvenlik çemberine alınırken Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yaptı
Olaya ilişkin geniş çaplı çalışma başlatıldı. Ayrıca Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’da olay ilgili bilgi almak için Nazilli Devlet Hastanesi’ne geldi.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER