Nazilli Ayna Gazetesi

Hamzallı Mahallesi’nde Atatürk Büstü Düzenlenen Tören ile Açıldı

Hamzallı Mahallesi’nde Atatürk Büstü Düzenlenen Tören ile Açıldı
373
29 Ekim 2022 - 13:13

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Hamzallı Köyü emekli öğretmenlerinden Vural Nural Elmas tarafından Hamzallı Mahallesinde yaptırılan Atatürk Büstünün açılış törenine katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yıldönümünde Hamzallı Mahallesi’nde emekli öğretmen Vural Nural Elmas tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı’nın heykeli düzenlenen törenle açıldı. Törene Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Caner Özkul, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Bingül, Hamzallı Mahalle Muhtarı Ali Önal, Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu üyesi Adem Akkaya, Atatürk adlı şiiri okudu. Emekli öğretmen ve aynı zamanda Nazilli Kaymakamlığı Türk Sanat Müziği Korosu üyesi Enver Can tarafından okunan dua ile açılışın hayırlısı Atatürk heykelinin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

Atatürk büstünü Hamzallı Mahallesine kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden 76 yaşındaki emekli öğretmen Vural Nural Elmas, “Atatürk gibi büyük bir önderimizin anısını Hamzallı’mıza kazandırdığım için çok mutluyum. Ben Atatürk aşığıyım. Atatürk’süz dersim olmazdı. Yıllarca Milli Eğitim Bakanlığında hizmet verdim. Atatürk’e karşı en ufak bir hareket olduğunda ben oradayımdır, öylesine seviyorum ki Atatürk’ü. Onsuz yapamam” ifadelerini kullandı.

Büstün mahalleye çok yakıştığını böyle bir girişimde bulunmasından dolayı Vural Nural Elmas’ı tebrik eden Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ile Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan törene katılanların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER