Nazilli Ayna Gazetesi

Hakkında 28 yıl aranması olan şahıs yakalandı

Hakkında 28 yıl aranması olan şahıs yakalandı
215
28 Temmuz 2023 - 15:02

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde haklarında 28 ve 19 yıl hapis cezası bulunan şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri devriyeler esnasında, ‘zimmet’ suçundan aranan ve hakkında toplam 28 yıl 2 ay hapis cezası bulunan İ.K. isimli şahsı Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde, ‘bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 19 yıl 16 ay 313 gün hapis cezası bulunan Ö.G.’yi de Karacasu ilçesi Dikmen Mahallesi’nde kıskıvrak yakaladı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.{İHA}

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER