Nazilli Ayna Gazetesi

GÜRHAN KARAŞAHAN YAZIYOR

GÜRHAN KARAŞAHAN YAZIYOR
924
20 Ağustos 2021 - 19:18
MERHABA

Merhaba sevgili Ayna Gazetesi okurları;

Ayna Gazetesi ailesine yeni katılmış bir yazar olarak sizlere buradan ulaşmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan yaşayacağımı belirtmek isterim. Buradan güncel konular, tarihte bugün yaşanan önemli olayları, spor ve diğer önemli konuları kendimce yorumlayarak siz değerli okurlarla paylaşacağım. Öncelikle sizlere kendimi tanıtmak isterim.

Ben 1978 yılı Aydın ilinde dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimi Aydın Gazipaşa İlk ve ortaokulunda, lise öğrenimimi ise Efeler Lisesinde yaptım. Çocukluk yıllarımdan itibaren amatör olarak basketbol oyunculuğu ve antrenörlüğü yaptım. Fakat 1999 Jandarma Genel Komutanlığı emrinde bulunan Okullar Komutanlığında (1) yıllık eğitimimi tamamladıktan sonra 2000 yılında İstanbul ilinde göreve başladım. Jandarma Genel Komutanlığı emrinde çeşitli makamlarda görev yaparak, bir çok olaya müdahale ettim. Aslında bu benim için çok büyük bir tecrübe olmuştur. Çünkü, bu sayede çok insan tanıma ve bir çok şehir görme fırsatını buldum. Doğudan batıya kuzeyden güneye kadar her yöreden insanla tanıştım. Görev yaptığım (5) şehir olmasına rağmen görevim gereği doğu ve batıda bir çok ilde bulundum. Bu nedenle, farklı kültür ve insanlardan hayatın çok güzel yanlarını öğrendim. “Çok okuyan mı, çok gezen mi daha çok öğrenir” derler hani, ben bu sözün tam karşılığı olduğumu düşünüyorum. Çok insan tanıdıkça hayatın güzelliklerini ve gerçekliğini daha iyi öğreniyorsunuz.

Tabi ki bu sürecin bir de son bulma zamanı vardı. 15 Mart 2018 tarihinde Jandarma Genel Komutanlığı’ndan emekli olarak sivil hayata başladım. Emekli olduktan sonra Efeler Belediyesi Tiyatro (EBT) ailesine katıldım. Tiyatro benim için geç katıldığım ama çok büyük haz aldığım bir deneyim oldu. Fakat sağlık sorunları nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kaldım. Aynı dönemde de TRT spikerlerinden Spikerlik ve Sunuculuk eğitimi de aldım.

2019 yılında, özel bir kanalda yayın koordinatörlüğü ve aynı zamanda köşe yazarlığı yaptım. Burada köşe yazarı olarak, özgür bir şekilde ve daha çok insana ulaşacağımı düşünüyorum. Çünkü sizlerle bir şeyleri paylaşacak ve sizlere Ayna Gazetesi aracılığı ile ulaşacak olmak benim için heyecan verici bir duygu oldu.

Bugün sizlere sadece Merhaba demek ve kendimi tanıtmak için yazmak istedim. Bundan sonraki yazılarımda, siz değerli Ayna Gazetesi okurlarının kalbine dokunmak ve bir şeyleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Bir sonraki köşe yazımda buluşmak üzere.

Hoşcakalın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER