Nazilli Ayna Gazetesi

GÜÇLÜ PROJELER İLE GELİYOR

GÜÇLÜ PROJELER İLE GELİYOR
635
03 Haziran 2021 - 11:44
Nazilli’de 6 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Altıntaş Mahalle Muhtarlığı seçimi öncesi Meltem Tuğral açıklamalarda bulundu.

Nazilli’de dört dönem muhtarlık görevini sürdüren Muhtar Şükrü Ustaoğlu’nun 2 Temmuz 2020’de İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasının ardından aza Ahmet Ertemiz’in göreve geldiği Altıntaş Mahallesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. 7 adayın yarışacak olduğu seçim öncesi Altıntaş Mahallesi sakinlerine seslenen Meltem Tuğral, “Değişim Altıntaş Mahallesi’nde başlayacak Nazilli değişecek, tüm seçmenlerimizi sandığa davet ediyorum” dedi.

“MAHALLEMİZİN DEĞİŞMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Diğer adaylara da başarılar dileyen Tuğral, “Muhtarlık seçimlerine sayılı günler kaldı. Şimdiden rakiplerime başarı, sonuçların mahallemiz için hayırlı olmasını dilerim.

Yıllardır havasını soluduğum, okullarında okuyup sokaklarında gezdiğim mahallemde ev ziyaretlerinde bulunarak hem hal hatır sordum hem mahallemiz ile ilgili düşüncelerimi projelerimi paylaştım.

Hayatın ve sorunların sıradan hale geldiği Nazilli’nin merkez mahallesini içinde bulunduğu kısır döngüden çıkarmak, mahallemizdeki tarihi kültürel değerleri hak ettiği yere taşımak için projelerim, planlarım hazır.

Başta trafik sorunu olmak üzere çözüm bekleyen sorunlarımız ve Ahmet Yesevi, Kestane Camii, tarihi hamam ve Etnografya müzesi gibi gün ışığına çıkmayı, değerlendirilmeyi bekleyen tarihi, kültürel yapılarımız var. Yürümekte zorluk çeken büyüklerimiz, eşyalarını taşımakta zorlanan annelerimiz ve anne adaylarımız var. Perşembe pazarında dolaşmanın eziyete döndüğü zamanlarda sıkıntıları giderecek projelerim var.

Muhtarın muhtarlık binasında kamp kurduğu, seçimden seçime ortaya çıktığı zamanlar artık geçti. Altıntaş Mahallesi, sıkıntıları gidermek, projeler üretmek, projeleri gerçekleştirmek, sosyal hayatı kolaylaştırmak ve dolaylı olarak ilçenin katma değerini artırmak için çalışacak muhtarla tanışacak.

Gerek sosyal gerek ise bürokratlarla iletişim halinde olarak mahallemizin değişmesini sağlayacağız. 6 Haziran’da değişim Altıntaş Mahallesi’nde başlayacak Nazilli değişecek, tüm seçmenlerimizi sandığa davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER