Nazilli Ayna Gazetesi

GÖLMAK DEMİR & VİNÇ KORONAYA KARŞI ÖNLEMLERİNİ ALDI

GÖLMAK DEMİR & VİNÇ KORONAYA KARŞI ÖNLEMLERİNİ ALDI
1.189
21 Mart 2020 - 18:46
Nazilli’de 2006 yılından beri hizmet veren, bölgenin demir ve vinç sektöründe öncü markası Gölmak Demir & Vinç çalışanlarına maske ve eldiven dağıtarak Korona Virüsü hakkında bilgilendirme yaptı.

Nazilli’de 2006 yılından beri demir sektöründe hizmet veren, 2018 yılında da Dünya’da ilk olan 35 tonluk vinç ile vinç sektöründe büyük ses getiren Gölmak Demir & Vinç çalışanlarına maske ve eldiven dağıtarak Korona Virüsü hakkında bilgilendirme yaptı.

Hijyen ve temas konusunda çalışanlarına bilgi verdiklerini belirten Gölmak Demir & Vinç müdürü Ali Gölgesiz, “Tüm dünyayı saran Korona virüsüne karşı biz de üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Covit 19 ile ilgili yönetimimiz olmak üzere elle temasın olduğu büro kısmındaki tüm çalışanlarımız bilgilendirildi. Atölye kısmındaki çalışanlarımızın da sağlığını korumayı hedefledik. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.” İfadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER