Nazilli Ayna Gazetesi

GIDA İŞLETMESİ ALEVLERE TESLİM OLDU

GIDA İŞLETMESİ ALEVLERE TESLİM OLDU
330
27 Eylül 2023 - 12:21

Aydın’ın Kuyucak ilçesindeki İncir İşleme Tesisi’nde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın, saat 09.30 sıralarında İncir İşleme Tesisi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, incir işleme tesisinin depolama alanındaki kartonların bulunduğu alanda elektrik aksamından kaynaklı yangın meydana geldi. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Bir anda büyüyerek depo alanında etkili olan alevlere itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken dumandan etkilen bir kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin bölgede yangını söndürme ve soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, tesisteki işçiler tahliye edildi.

Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yangın bölgesine gelerek söndürme çalışmalarını yakından takip etti. Kaymakam Niyazi, “İlk belirlemelere göre yangın elektrik aksamdan kaynaklı. Ekiplerimizin yangına müdahalesi sürüyor. Çok şükür can kaybımız yok” diye konuştu. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER