Nazilli Ayna Gazetesi

Geçmiş Olsun Başkan

Geçmiş Olsun Başkan
1.301
21 Aralık 2022 - 11:41

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ında içinde bulunduğu araç trafik kazası geçirdi. Maddi hasarla atlatılan kazada Başkan Özcan’ın sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Afyonkarahisar- Ankara karayolu Emirdağ ilçesi Ümraniye kavşağı yakılarında sabah erken saatlerde gerçekleşti.  Ankara’ya doğru yola çıkan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 09 CC T08 resmi plakalı araçla, Ümraniye kavşağında kaza yaptı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan araç, refüje girdi. Aracın içerisinde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte 3 kişi daha olduğu öğrenildi. Yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kazada maddi hasar meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan diğer 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve kazayı yara almadan atlattıkları öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds