Nazilli Ayna Gazetesi

GAZİANTEPLİ ALİ ÇAVUŞ YASAK VE RAMAZAN BOYUNCA HİZMETİNİZDE

GAZİANTEPLİ ALİ ÇAVUŞ YASAK VE RAMAZAN BOYUNCA HİZMETİNİZDE
1.552
22 Nisan 2020 - 15:48
Nazilli’de uzun yıllardır hizmet veren Gaziantepli Ali Çavuş Baklavacısı Sokağa Çıkma Yasağı ve Ramazan ayı boyunca paket servisiyle hizmete devam ediyor.

Nazilli’de uzun yıllardır Nazillililere tatlı sektöründe hizmet veren Gaziantepli Ali Çavuş Baklavacısı, bu gece başlayacak olan 4 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca ve Cuma günü başlayacak Ramazan ayı boyunca Nazillili vatandaşları paket servisi ile tereyağlı baklavalarından mahrum bırakmayacaklar.

Ramazan ayı bayı boyunca da vatandaşların hizmetinde olduklarının belirten işletme sahibi Erol Korkmaz, “Vatandaşlarımızın talebi var. Bizde bu talep doğrultusunda vatandaşlarımıza hizmet etmek için paket servisimizle siparişlerini kapılarına kadar götüreceğiz. Bu uygulamamız Ramazan ayı boyunca da devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Sizde Gaziantepli Ali Çavuş Baklavacısının lezzetleri baklavalarından ve tatlılarından sipariş vermek için 0 256 312 22 06 numaralı telefondan ulaşarak siparişlerinizi kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

(Abdükadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER