Nazilli Ayna Gazetesi

Gazeteci Altınayar Nazilli’de Dualarla Anıldı

Gazeteci Altınayar Nazilli’de Dualarla Anıldı
1.419
17 Haziran 2020 - 20:26
Aydın basınının önemli kalemlerinden Gazeteci Şevket Altınayar, ölümünün 5. Yıl dönümünde Nazilli’de anıldı.

17 Haziran 2015’de, pankreas kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede hayatını yitiren Gazeteci Şevket Altınayar, ölümünün 5. yıl dönümünde unutulmadı. Altınayar, Nazilli Belediye Meydanında düzenlenen hayır ile anıldı. Programa, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, çok sayıda gazeteci ve vatandaş katıldı. Şevket

Altınayar’ın eşi Nazan Altınayar ile kızı Nazlı Altınayar’ın düzenlediği anma programının ardından konuşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Çok değerli büyüğümüzü, abimizi, hayırla, rahmetle yad ediyoruz. Gazetecilik yaptığı günlerde yazıp çizer, siyaset şöyle olur, böyle olur derdi. Çok güzel şeyler anlatırdı bana. Siyasete atılma sebeplerimden birisidir kendisi çok sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bir de bir ‘gözüm’ derdi ki sesi hala kulaklarımızda çınlıyor” diye konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER