Nazilli Ayna Gazetesi

FETÖ Üyeleri Kaçamadan Yakalandı

FETÖ Üyeleri Kaçamadan Yakalandı
252
03 Ekim 2023 - 9:41

Aydın’ın Didim ilçesinde yasa dışı yollardan tekneyle Yunan adalarına kaçmaya çalıştıkları tespit edilen FETÖ/PDY terör örgütüne mensup olduğu tespit edilen 8 kişiden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY terör örgütüne mensup oldukları tespit edilen ve kamu görevlerinden ihraç edilen 8 örgüt üyesi Didim’den yasa dışı yollarla tekneyle Ege Denizi’ne açıldı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda 8 örgüt üyesi, tekneyle açıldıkları Didim açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan 8 şüphelinden N.T, Ö.Ö, İ.S, Y.D, O.Ç, ve H.B.A’nın ihraç asker, B.İ’nin ihraç öğretmen ve M.O’nun da esnaf olduğu tespit edildi. 8 örgüt üyesinin öğretmenlik ihraç edilen B.İ’ya ait tekneyle açıldıkları tespit edilirken, teknede yapılan aramalarda ise farklı ülkelere ait sahte kimliklerde bulundu. Karaya çıkartılan 8 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından Didim Adliyesi’nde mahkemeye çıkartıldı. 8 şüpheliden M.O ile N.T adli kontrol ile ev hapsi alırken, diğer 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER