Nazilli Ayna Gazetesi

ESAT ERGÜLER’E KUŞBAZDA COŞKULU KARŞILAMA

ESAT ERGÜLER’E KUŞBAZDA COŞKULU KARŞILAMA
255
08 Mart 2024 - 14:22

Cumhur İttifakı’nın Nazilli adayı Esat Ergüler, seçim çalışmaları kapsamında bugün Nazilli’de Roman mahallesi Kuşbaz’ı ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ve coşkusuyla karşılaşan Ergüler, ”Bu gülen yüzler, bu inanmış yürekler, bu tertemiz sinelerle Nazilli’yi kazanacağız. Burası benim mahallem” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala mahalle mahalle geziyor. Vatandaşın gönlünde taht kuran ve 13 yıllık belediye başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerle Nazillilerin “efsane” olarak nitelendirdiği Esat Ergüler bugün Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret etti.

COŞKULU KARŞILAMA

AK Partili Ergüler, Kuşbaz’da Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri Ergüler’i bağrına bastı. Davul ve klarnetle eşliğinde karşılanan Belediye Başkan Adayı için meşaleler yakıldı havai fişekler atıldı. Muhtar adayı Ömer Elmas, Esat Ergüler için yaptığı şarkıyı hediye etti. İstek üzerine zeybek oynayan Ergüler, büyük alkış aldı.

“SEVGİNİZE LAYIK OLACAĞIM”

Coşkulu karşılama için Kuşbaz sakinlerine teşekkürlerini ileten AK Partili Ergüler, “Burası benim mahallem. Bu sevgiye layık olabilmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Burası bana her seçimde en büyük desteği oldu. Bu gülen yüzler, bu inanmış yürekler, bu tertemiz sinelerle Nazilli’yi kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER