Nazilli Ayna Gazetesi

ERGÜLER’DEN TAKDİR GÖREN AÇIKLAMA

ERGÜLER’DEN TAKDİR GÖREN AÇIKLAMA
205
14 Mart 2024 - 15:50

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli’de patlak veren dayak krizine Cumhur İttifakı Nazilli belediye Başkan Adayı Esat Ergüler de dahil oldu.
İddiaya göre Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik’in şoförü Ç.B., Çapahasan Mahallesi’nde Ş.İ. isimli partili genci darp etti.


Nazilli gündemine bomba gibi düşen iddia karşısında sessiz kalamayan AK Parti Adayı Esat Ergüler yapıcı kişiliğini ortaya koydu ve rakibine arka çıktı. İlçede şu an tam bir demokrasi şenliği yaşandığını kaydeden Ergüler, Tetik’in yaşananlardan haberi olmadığını, olsaydı müdahale edeceğini düşündüğünü söyledi.
Siyasette çok da kendini göstermeyen bir centilmenlik örneği sergileyen duayen Ergüler, Ertuğrul Tetik’in naif bir kişilik olduğunu belirtti ve “Seçim sathı mahallinde bu tip olaylar olur. Ertuğrul Bey’i çok uzun zamandır tanırım. Naif ve kibar bir insandır. Bilgisi olsaydı mutlaka devreye girerdi diye düşünüyorum. Dolayısıyla üzerinde durulacak bir konu değil. Şu anda Nazilli’de demokrasimize yakışır bir atmosfer var. Tüm aday arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.
Esat Ergüler’in bu açıklaması birçok CHP’li isim tarafından da takdir topladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER