Nazilli Ayna Gazetesi

Ergüler’den Müjde “Nazilli’de sular ücretsiz olacak”

Ergüler’den Müjde “Nazilli’de sular ücretsiz olacak”
438
21 Mart 2024 - 16:29

Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için 10 gün sonra sandık başına gidiyor. Adaylar, hem meydanlarda hem de ekranlarda projelerini ve vaatlerini anlatmayı sürdürüyor.

Açıkladığı 46 projesiyle Nazilli halkının büyük beklenti içinde olduğu Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, bir vaadini daha kamuoyuyla paylaştı. Esat Ergüler, vatandaşlara iyi suyu ücretsiz yapacağını söyledi.

İYİ SUDAN ÜCRET ALMAYACAĞIZ

Kentin dört bir yanında bulunan Nazilli Belediyesi’ne ait dolum merkezlerinden vatandaşın ücretsiz olarak yararlanacağını kaydeden Ergüler, “Hemşehrilerimizin kuyruğa girip su almalarına gönlüm razı olmuyor. Ev ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla bu projemizi 1 Nisan’dan itibaren hayata geçireceğim. İçme suları vakfa ait bir hayır. Bu sebeple halkımızdan iyi su için ücret talep edilmeyeceğiz” ifadelerine yerdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER