Nazilli Ayna Gazetesi

EMNİYET BİNASINDA YIKIM BAŞLADI

EMNİYET BİNASINDA YIKIM BAŞLADI
125
21 Şubat 2024 - 10:39

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası’nda yıkım başladı.

2020 yılında meydana gelen İzmir Depremi’nin ardından hasar gören ve yapılan karot testleri sonucunda depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek boşaltılan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası’nda yıkım çalışmaları başladı. Geçtiğimiz aylarda ihale süreci tamamlanan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan binanın yıkım çalışmaları başlatıldı. Hizmet binasının bahçesinde iş makineleri konuşlandırılırken, yapılan hazırlıkların ardından yıkım süreci de başladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, yeni hizmet binası yapılana kadar çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ASTİM OSB’de bulunan ve henüz faaliyete geçmemiş olan meslek lisesi binasında hizmet vermeye devam ediyor. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER