Nazilli Ayna Gazetesi

EKER ZİRAAT’İN FUAR BEREKETİ

EKER ZİRAAT’İN FUAR BEREKETİ
864
30 Aralık 2023 - 13:26

KAMPANYA YAPTI, SİPARİŞLER ARTTI!..

Nazilli Tarım Fuarı’na stant açan Eker Ziraat firmasının yüzünü güldürdü.

Nazilli’de düzenlenen 6. Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 16 Aralık’ta büyük bir katılımla açılmıştı.

Fuarda stant açan Eker Ziraat solar sistem enerji panellerini görücüye çıkardı. Firma yetkilisi Dilek Sever yaptığı açıklamada Fuarın kendileri açısından çok bereketli geçtiğini, çiftçinin solar sistem enerji panellerine gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Dilek Sever “Fuar Eker Ziraat firmamız açısından çok bereketli geçti. Çiftçilerimiz çok ilgi gösterdiler. Fuarda sözleşmeler imzaladık. Güzel siparişler aldık. Eker Ziraat olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, fuarın bittiğinin ertesi günü anlaşmaya vardığımız sözleşme sahipleri ile beraber arazilerine keşifler düzenlemeye başladık. Bu bizim ek işimiz değil, tek işimiz. Buradan solar sistem enerji paneli kurdurmayı düşünen herkese sesleniyorum lütfen ama lütfen bu işi yaptıracağınız firmalara gittiğinizde belgelerini sorgulayın, ürün kalitelerini öğrenin, hatta gelecek olan panellerin üzerindeki barkod numaralarını sorgulayın. Eğer böyle bir düşünce içinde olursanız mutlaka bizden bilgi alın. Devlet bankasından 0 faizli, hiç peşinat almadan kurulumundan 1 yıl sonra ödemeli, 5 yıl vadeli paneller kuruyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER