Nazilli Ayna Gazetesi

DÜLGER HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI

DÜLGER HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI
2.516
30 Kasım 2021 - 17:57
Nazilli’de Sosyal Medya Grubu yöneticisi Sıla Dülger başka bir grup yöneticisi S. Ö.’ye açtığı tehdit ve hakaret davasını kazandı.

Facebook’ta Sosyal Medya Paylaşım Grubu yöneticisi Sıla Dülger, yine Nazilli’de başka bir kadın grubu yöneticisi olan S.Ö.’ye açtığı tehdit ve hakaret davasını kazandı. Davanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Sıla Dülger kadına şiddettin hat safhada olduğu bu dönemde bir kadın tarafından sözlü şiddete maruz kaldığını belirterek, “Ben Sıla Dülger, Nazilli’de oturuyorum. 39 ilden büyük bir ilçeyiz. Amacımız Nazilli’mizi tanıtmak, Nazilli için bir şeyler yapabilmek. Durumu olmayan vatandaşlarımızın evine ekmek götürebilmeleri için destek vermeye çalışan bir grubuz. Bu zor süreçte zorluklarla mücadele ediyoruz. Fakat tanımadığım, kim olduğunu bilmediğim, hiç bir alakam olmayan Nazilli’de bir Facebook kadın grubu kurucusu tarafından sürekli tehdide, hakarete, iftiraya maruz kaldım. Zaten suçunu da beyan etmiş bulunmakta. Biz kadınız kadına şiddete hayır derken, yine bir kadın tarafından bende kadın olarak şiddete maruz kaldım ve benim hakkımda insanlara asılsız iftiralarda bulundular. 2 çocuk annesi olarak korkmadım, hakkımı aradım dava açtım. Suçlu mahkememiz tarafından ceza aldı. Örnek olmaları gerekirken böyle bir şey yapmaları hoş olmadı. Hepimiz kadınlar için şiddete hayır derken kadın tarafından şiddete maruz kalmak çok acı. Bende böyle olmasını istemezdim. Bunları açıklamayı ama mecbur kaldım. Çünkü bu kadın grubu kurucusunun iftiralarına, tehditlerine maruz kalıyordum. Adalet önünde hakkımı aradım, kazandım. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim. Kimsenin bu tarz gruplara itibar etmemesini ve destek verilmemesini istiyoruz. Kadınlara şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz.” ifadelerini kullandı.

(AYNA ÖZEL HABER)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER