Nazilli Ayna Gazetesi

DEMİRCİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

DEMİRCİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
1.216
05 Nisan 2022 - 14:21
Nazilli’de Sanayi Esnaflarından Onur Demirci ve eşi Tuğçe Demirci 2. Kez anne-baba olma sevincini yaşadı. Demirci ailesinin Egehan isminde bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Nazilli sanayi esnaflarından Elmas Mermer Sahibi ve Marangozlar Odası Yönetim Kurulu üyesi Onur Demirci ve eşi Tuğçe Demirci 2. kez anne-baba oldu. Dün akşam saatlerinde Nazilli’de hizmet veren özel bir hastaneye kaldırılan Tuğçe Demirci, sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi. Demirci çifti, yeni doğan bebeklerine Egehan ismini verdi. 3 yaşında Egemen isminde bir erkek çocukları daha olan ve yeniden bu mutluluğu yaşayan Tuğçe – Onur Demirci çifti sosyal medyada müjdeli haberi sevdikleri ile paylaşarak tebrikleri kabul etti.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER