Nazilli Ayna Gazetesi

DAKİKALAR İÇİNDE DARMA DUMAN ETTİ

DAKİKALAR İÇİNDE DARMA DUMAN ETTİ
1.925
23 Haziran 2021 - 20:21
Nazilli’de akşam saatlerinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Şehir toz bulutuyla kaplanırken rüzgarın şiddetiyle bazı bölgelerde evlerin çatısı uçtu, araçlar zarar gördü ve ağaçlar devrildi.

Nazilli’de akşam saatlerinde aniden bastıran ve kısa süre devam eden fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şehir toz bulutuyla kaplanırken bazı bölgelerde çöp kutuları devrildi, balkon ve çatılarda bulunan cisimler yollara düştü; bazı evlerin çatısı uçtu, araçlar zarar gördü ve ağaçlar devrildi. Şiddetli rüzgarın ardından sağanak yağış etkili oldu. Fırtına nedeniyle Polis, Jandarma, AFAD, Nazilli Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuza geçti.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER