Nazilli Ayna Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
814
14 Mart 2019 - 12:19

Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, seçim dönemlerinde gelenek haline yürüyüş konvoyuna başladı. İlk yürüyüşünde Alıcık’a yaklaşık bin 300 kişi eşlik etti.

Cumhur İttifakı Nazilli’de gövde gösterisi yaptı. Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, önceki dönemde olduğu gibi kendisini destekleyenlerle şehrin caddelerinde boy gösterdi.
Yaklaşık bin 300 kişinin katıldığı yürüyüş coşku içinde geçti. Belediye Meydanı’ndan başlayarak Mastaura yol ayrımına kadar devam eden yürüyüşte aynı güzergahtan geri dönüldü. Katılımcılar 4 kilometre yol katetti.

Cumhur İttifakın Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık’ın en önde yürüdüğü konvoyda MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Haluk Alıcık’ın annesi Melek Alıcık ve kızı Begüm Alıcık da yer aldı. Yaklaşık bin 300 kişilik konvoy, seçim otobüsü eşliğinde coşkulu tezahüratlarla yürüdü. Konvoydaki bazı kişiler meşale yakarak destek oldu.

Yürüyüşe Belediye Meydanından başlayan konvoy Atatürk Bulvarı’nı takip ederek Yeşil Mahalle’nin Mastaura yol ayrımına kadar giderek aynı güzergahtan geri döndü. Başkan Alıcık yol kenarında karşılaştığı herkesle tek tek tokalaşırken, evlerinin balkonlarından kendisini destekleyen vatandaşları da selamlamayı ihmal etmedi. Yürüyüşün sonunda destekçilerine seslenen Başkan Alıcık bu yürüyüşleri seçim günü gelene dek yapacaklarını her seferinde de daha fazla destek alacaklarını söyleyerek, “Bu yürüyüş herkese kapak olsun. Tabi bu bir başlangıç, en son cuma günü 40 bin kişi yürüyeceğiz. Her üç veya dört günde bir yürüyüş yapacağız.  Biz bu memleketi karşılıksız sevdik” dedi. Alıcık’ın konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER