Nazilli Ayna Gazetesi

CHP’li Tezcan ve Yolcu Nazilli’de seçmenle buluştu

CHP’li Tezcan ve Yolcu Nazilli’de seçmenle buluştu
328
27 Nisan 2023 - 15:00

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Milletvekili adayı Gamze Yolcu Metin Nazilli’de yaptıkları seçim çalışmasında yoğun ilgi gördüler.

Aydın’ın tecrübeli siyasetçilerden olan CHP Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı CHP Bülent Tezcan, Bozdoğan, Kuyucak ziyaretlerinin arından Nazilli’de seçim çalışmalarına devam etti. Tezcan’a seçim çalışmalarında CHP Aydın Milletvekili adayı Gamze Yolcu Metin, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Bülent Tezcan, ilk olarak İstasyon Meydanındaki seçim çadırını ziyaret etti. Buradan Uzun Çarşı, kafeler sokağından esnaf ve gençlerle bir araya gelen Tezcan ve Yolcu dert ve sıkıntılarını dinledi. Sık sık sohbet ettiği gençlerle langırt oynayan Tezcan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin kaderi olduğunu ifade ederek vatandaşlardan destek istedi.

“TÜRKİYE SİYASETİNİN GELECEĞİNİ GENÇLERİN ŞEKİLLENDİRECEK”

Seçmenin artık bir değişim istediğini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Bülent Tezcan, “Saha seçime hazır. Gördüğünüz üzere sahadayken vatandaşlarımızdan aldığımız tepki bizi çok mutlu etti. Hem Bozdoğan’da hem de Nazilli’de yaptığımız esnaf ziyaretinde seçmen artık bir değişim istiyor. 21 yıllık sıkıntıdan bezmiş ve kurtuluş umudunu adresini de doğru biliyor seçmenin, kararı verilmiş hedefi belli, ne yapacağını biliyor. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı ve Millet İttifakını da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü bir şekilde parlamentoya taşıyacak. Bugünün özel sevindirici başka bir yanı Nazilli’de gezerken ilk oy kullananların ve gençlerin tamamına nereye oy vereceksiniz, karar verdiniz mi diye sorduğumuzda Kemal Kılıçdaroğlu’na oylarımızı vereceğiz, kararımızı verdik demeleri bizleri çok mutlu etti. Bu Türkiye siyasetinin geleceğini gençlerin şekillendireceği anlamına geliyor, bu başlı başına umudu büyütmemiz için önemli bir sebep. Türkiye’nin geleceğini gençler kurtaracak, hem Nazilli’de hem Bozdoğan’da, sokakta Erdoğan yok, Cumhur İttifakı yok. Akıllarında Kemal Kılıçdaroğlu var Millet İttifakı var. İnşallah 14 Mayıs’ta bu dalga büyüyerek sandığa yansıyacak” dedi.

Tezcan Nazilli ziyaretinin son bölümünde Belediye Meydanı’nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Parti çadırlarını ziyaret ederek, broşür dağıtımında bulunanlarla selamlayarak kolay gelsin dileklerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER