Nazilli Ayna Gazetesi

Canına Kıymak İsteyen Kadını, Gazeteci Kurtardı

Canına Kıymak İsteyen Kadını, Gazeteci Kurtardı
1.944
03 Kasım 2021 - 15:57
Nazilli’de ailevi sıkınıları olan bir kadın Aydın Denizli Karayolu’ndaki üst geçide çıkarak canına kıymak istedi. Kadını, olay yerine haber için gelen basın mensubu ölümün kıyısından aldı.

Olay, Yeni Mahalle’de bulunan Aydın-Denizli Karayolu üzerindeki üst geçitte gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre ailevi sorunları olduğu öğrenilen S.K., üst geçite çıkarak canına kıymak istedi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, kadının atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Sağlık ekipleri hazır bekletilirken polis de güvenlik önlemleri aldı.

Kadın, basın mensubu Ali Günana ve polis ekiplerinin çabasıyla atlamadan kurtarıldı. Ambulansa alınan kadın, sağlık kontrolü için Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER