Nazilli Ayna Gazetesi

BOZDOĞAN’DAKİ GENÇLİK MERKEZİ’NİN YAPIMI SÜRÜYOR

BOZDOĞAN’DAKİ GENÇLİK MERKEZİ’NİN YAPIMI SÜRÜYOR
947
16 Ocak 2024 - 10:22

Aydın Genlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bozdoğan ilçesinde yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri, yeni beceriler kazanabilecekleri bir alan olacak.

Yapımı süren Bozdoğan Gençlik Merkezi içeriğinde barındırdığı farklı alanlarla gençlerin çeşitli ilgi alanlarına hitap ediyor. İnovasyon atölyesi, gençleri yeni fikirler üretmeye teşvik eden bir platform sunarken, güzel sanatlar atölyesi ise sanatın farklı disiplinlerine ilgi duyan gençleri bir araya getirerek, onlara eğitim ortamı oluşturuyor. Akıl-Zeka Atölyesi de yetenekleri geliştirmeye yönelik interaktif bir alan olarak öne çıkıyor. Burada gençler, düşünce kapasitelerini güçlendiren etkinliklere katılıp, becerilerini geliştirecekler. Resim Sınıfı ise sanatın ifade gücünü keşfetmek isteyen gençlere donanımlı bir ortam sunuyor.

Eğitim odaklı bir yapıya sahip olan merkezde bir adet sınıf, gençlere akademik destek sunacak. Ayrıca, bilgiye ulaşma ve araştırma konusundaki ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan kütüphane, öğrencilere zengin bir kaynak sağlayacak. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Gençlik Merkezi’nin gençlerin sosyal hayatta daha etkin olmalarına ve farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyacak önemli bir adım olduğunu belirtti.(İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER