Nazilli Ayna Gazetesi

BBP İLÇE TEŞKİLATI’DAN “MUHSİN BAŞKAN” HAYRI

BBP İLÇE TEŞKİLATI’DAN “MUHSİN BAŞKAN” HAYRI
903
28 Mart 2019 - 17:59

Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı Eski Genel Başkanları Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu adına Koca Camii’de Mevlid-i Şerif okutup öğle namazından sonra helva dağıttı.

Nazilli’de Koca Camii’de öğle namazından önce Mevlid-i Şerif okundu. Öğle namazının ardından namazdan çıkın cemaate ve dışarıdan gelen vatandaşlara helva dağıtan Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı vatandaşlardan Muhsin Yazıcıoğlu’na birer Fatiha okumalarını istedi.

Mevlid-i Şerif’e Nazilli Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık’ta katıldı. Alıcık “Hayrı düzenleyenlerden Allah razı olsun. Rahmetlinin ruhu şad, mekanı cennet olsun inşallah.” dedi. BBP İlçe Başkanı ve BBP İlçe Meclis Üyesi Adayı Eşref Oduncuoğlu katılımlarından dolayı Alıcık’a teşekkür etti.

Büyük Birlik Partisi Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Vardar da Alıcık’a teşekkür ederken, “Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Başkan adına düzenlediğimiz Mevlid-i Şerif ve helva hayrına katılan herkesten Allah razı olsun. Böyle birlik olmamız gereken zamanlarda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Bizim amacımız Rahmetli Muhsin Başkan’ın emanetine en iyi şekilde sahip çıkmak ve onun izinden gitmektir.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER