Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Yüsran Erden, Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Başkan Yüsran Erden, Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
337
13 Haziran 2023 - 16:33

Başkan Erden, “her türlü sorunu Özlem Hanımla birlikte çözüme kavuşturuyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenipazar ilçesine yeni bir cemiyet alanı kazandırıldı. Başkan Yüsran Erden, Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenipazar ilçesinde yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz hafta sonu ilk düğün yemeğinin yapıldığı cemiyet alanı için Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

İşbirliğimiz her alanda devam edecek

Her türlü sorunu Çerçioğlu ile birlikte aştıklarını belirten Başkan Yüsran Erden, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte göreve geldiğimizden itibaren çalışmalarımızı hayata geçirdik. İlçemizdeki sorunları birlikte çözüme kavuşturduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun gayretleri ve çabalarıyla birlikte, mülkiyeti İlçe Belediyemize ait olan bölgede ‘Cemiyet Alanı’ tamamlandı. Geçtiğimiz hafta sonu da ilk cemiyetimizi alanda gerçekleştirdik. Cemiyete katılan hemşehrilerimiz, cemiyet alanını beğendiklerini söylediler. Şahsım ve hemşehrilerim adına Sayın Çerçioğlu’na teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyemizin desteği ile İşbirliğimiz her alanda devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER